Helen Michaelis

Paramedische Natuurgeneeskundig Therapeut

Personal Touch is ‘persoonlijk’ in ‘verzorging’

Last van vermoeidheid? Loopt u tegen een burn-out aan? Of wilt u gewoon ‘eens lekker ontspannen’? Dit kan! Personal-Touchs is voorzien van een all-round praktijkruimte waarin we in uw wensen kunnen voorzien en u willen helpen om uw geest en lichaam de volledige rust te geven die zij verdienen.

 

Voor particulieren en bedrijven

 

Onze persoonlijke diensten op maat samengesteld zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven geschikt. Wij kunnen, op basis van onze dienstverlening, een persoonlijke offerte op maat voor u als bedrijf maken. Wij kunnen onze behandelingen op locatie geven.

Onze persoonlijke diensten ter behandeling van:

  • Spanningsklachten
  • Stressklachten
  • Burn-Out
  • Pijnbestrijding

Wij doen alles in eigen praktijkruimte en op elk gewenste locatie! Hier een greep uit onze persoonlijke diensten ter voorkoming van uw klachten.

Diverse soorten massages, pijnbestrijding, triggerpoint therapie en voetreflex.

Coaching, NLP-mastertraining enbreintraining. Weer In je kracht leren staan. Aura Healing, energetisch weghalen van blokkades in 1 van de 7 chakra’s. Workshops in Mindfulness en Aura Healing en Intuïtieve Cursussen en Cursus leren Mediteren.

Healing, Readings en Trance workshops en Spirituele Coaching en Levenswegbegeleiding.

Doordat Personal Touch Nederland is aangesloten bij de beroepsvereniging, vallen alle behandelingen onder natuurgeneeskundige therapie. Heeft u een aanvullende verzekering met alternatieve geneeskunde dan zijn onze consulten geheel of gedeeltelijk vergoedt.

Onze tarieven hebben een duidelijke eenvoudige structuur. Elke behandeling is uniek. Vanuit de verschillende expertise terreinen worden de massages aangevuld zodat een complete behandeling ontstaat.

Tarieven & Vergoedingen

Zakelijk

Zakelijke tarieven

65
  • excl BTW per uur.

Particulieren

1 uur

65
  • /1 uur incl. BTW

1,5 uur

100
  • /1,5 uur incl. BTW

2 uur

130
  • /2 uur incl. BTW

Op locatie behandelen word 130 euro per uur voor gerekend, binnen een straal van maximaal 45 minuten rijden. Dit is inclusief benzinekosten.

Vitaliteitspakket van Personal Touch Nederland

Bijzonder Gezond Water

Fysische Vaat Therapie

Frequentie Therapie

En de Aanvullende voeding

Bent u AANVULLEND VERZEKERD?

Bekijk onze lijst voor de vergoeding van uw behandeling!